Meniu
Jūsų krepšelis

Privatumo politika

Šioje privatumo politikoje pateikiama išsami informacija apie jūsų asmens duomenų tvarkymą, neatsižvelgiant į tai, ar jūs tiesiog naršote mūsų svetainėse www.rawpowders.co.uk, www.rawpowders.com, www.rawpowders.de, www.rawpowders.ie, www.rawpowders.se, www.rawpowders.lt  (toliau - „Svetainė“), bendraujate su mumis tiesiogiai, elektroniniu būdu (pvz., mobiliosiomis programėlėmis ar svetainėmis) ar bet kuriuo kitu jūsų pasirinktu būdu. Ši privatumo politika taikoma, jeigu jūsų pateikiami asmens duomenys yra tvarkomi „Sporto inovacijos“, UAB.

Sąvokos „jūs“, „jūsų“ ir „vartotojas“ reiškia subjektą / asmenį / organizaciją, naudojančią mūsų Svetainę ar bet kokiu kitu būdu mums pateikiančią asmens duomenis. Žodžiais  „mes“ ir „mūsų“ vadinama pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta įmonė „Sporto Inovacijos“, UAB (toliau - „RawPowders“) ir jos dukterinės įmonės, filialai bei atstovybės.

Mums rūpi jūsų asmens duomenų apsauga ir privatumas, o šios privatumo politikos (toliau - politika) tikslas yra informuoti jus apie būdus, kuriais „RawPowders“ renka, naudoja ir disponuoja jūsų pateiktais ar mūsų, bet kokiu būdu, surinktais jūsų asmens duomenimis. Šios politikos tikslas yra užtikrinti sąžiningą ir skaidrų jūsų informacijos rinkimą ir naudojimą.

Perskaitykite  privatumo politiką ir, jei kils klausimų, susisiekite su mumis el. paštu support@rawpowders.com. Laikysime, jog visi šios svetainės vartotojai atidžiai perskaitė šią politiką ir sutinka su jos turiniu. Jeigu nesutinkate su šia politika, prašome nesinaudoti mūsų svetaine.

Ateityje mūsų politika gali būti keičiama bei atnaujinama, todėl raginame periodiškai ją peržiūrėti ir susipažinti.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 (toliau - BDAR), LR asmens duomenų apsaugos įstatymu ir kitais duomenų apsaugą reglamentuojančiais teisės aktais.

Asmens duomenys reiškia bet kokią su jumis susijusią informaciją, kurią jūs pats pateikėte arba kurią mes gauname iš kitų šaltinių, ir kuri leidžia jus identifikuoti. Tai gali būti jūsų vardas, pavardė, asmens kodas, kontaktinė informacija, informacija susijusi su užsakymais ir sutartimis, kurias esate sudarę su „RawPowders“ ir kt.

Duomenų subjektas (jūs) reiškia fizinį asmenį (klientą, vartotoją, jo atstovą), kurio asmens duomenis mes gavome ir tvarkome.

Šioje politikoje taikomos BDAR ir kituose norminiuose teisės aktuose vartojamos sąvokos.

Ši privatumo politika taikoma kartu su mūsų Paslaugų teikimo sąlygomis, tačiau ji netaikoma jokioms trečiųjų šalių svetainėms ir programoms, kurias galite rasti mūsų Svetainėje, įskaitant tas, kurios yra susijusios su mūsų paslaugomis. Prieš spustelėdami bet kokias nuorodas, turėtumėte peržiūrėti trečiųjų šalių svetainių ir programų sąlygas bei privatumo politikas. 

 

Kokius asmens duomenis mes renkame?

 

Informacija, kurią jūsų prašome pateikti. Jums kuriant paskyrą ar naudojantis  mūsų paslaugomis, mes renkame jūsų asmens duomenis. Mes taip pat galime rinkti tokią informaciją kaip jūsų amžius (norėdami įsitikinti, kad jums leidžiama naudotis mūsų paslaugomis) ar jūsų adresas (pristatymo tikslais).

Registracija ir paskyros informacija. Vartotojo registracijai  prašome pateikti minimalią informaciją - vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefoną ir slaptažodį.

Pokalbiai, žinutės. Kai bendraujate su mumis klientų aptarnavimo  el. paštu ar bet kokiu kitu būdu, mes renkame ir saugome susirašinėjimo turinį ir visą informaciją, kurią pasirenkate mums pateikti ar atskleisti. Siekdami atsakyti į jūsų užklausą, galime pasinaudoti jūsų mums pateikta  informaciją el. paštu, pokalbiuose, pirkinių istorijoje ir kt.

Mokėjimo informacija. Užsakant produktus mūsų svetainėje, gali būti prašoma jūsų pateikti tam tikrus finansinius duomenis, leidžiančius apdoroti jūsų mokėjimą. Mes naudojamės trečiųjų šalių (mokėjimų paslaugų teikėjų) paslaugomis, todėl patys nerenkame ir nesaugome kreditinių kortelių duomenų. Ši informacija yra teikiama tiesiogiai mūsų mokėjimų paslaugų teikėjams, kurių privatumo politikose galite rasti visą informaciją apie asmens duomenų rinkimą, saugojimą ir naudojimą. Visus mokėjimo duomenis saugo „Six Payments“, „Straal“ ir „Paysera“. Jų privatumo politikos nuorodas rasite čia: SIXi Payments; Straal ; Paysera.

Jūsų pateikta informacija. Mes renkame duomenis iš apklausų, atsiliepimų ir kitų susijusių  šaltinių.

Visa asmeninė informacija, kurią pateikiate mums, turi būti tikra, išsami ir tiksli, o jūs turite pranešti mums apie bet kokius tokios asmeninės informacijos pasikeitimus.

Informacija, kurią renkame automatiniu būdu. Mes renkame informaciją apie jūsų programinę įrangą, operacinės sistemos versiją, jūsų interneto protokolo (IP) adresą, tikslią geografinę vietą, unikalius įrenginio identifikatorius ir jūsų naudojimosi svetaine duomenis (pvz., naršymo sesijas, konkrečiuose puslapiuose (pagal URL adresą) praleistą laiką ir kt.).

Informacija, kurią renkame iš trečiųjų šalių. Mes galime perduoti ir (arba) rinkti papildomą informaciją apie jus iš trečiųjų šalių, siekiant tobulinti jums  teikiamas  paslaugas. Pavyzdžiui, mes naudojame „Google Analytics“, kuris  turi  slapukus ir kitas stebėjimo technologijas renkančias duomenis, leidžiančius mums tobulinti savo produktus ir paslaugas. Tai  leidžia mums stebėti ir analizuoti žiniatinklio srautą bei  vartotojo elgseną.

„Google Analytics“ yra žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia „Google LLC“ („Google“). „Google“ naudoja surinktus duomenis svetainės lankytojų elgesio stebėjimui ir analizei, rengia ataskaitas apie svetainės  veiklą ir dalinasi  jomis su kitomis „Google“ paslaugomis. „Google“ gali panaudoti surinktus duomenis savo reklamos tinklo skelbimų suasmeninimui ir indvidualizavimui. Google renkami  asmens duomenys: slapukai ir naudojimosi svetaine duomenys.

Slapukai. Slapukai yra maži tekstiniai failai, kuriuos naršyklė išsaugo jūsų kompiuteryje, kai apsilankote mūsų svetainėje. Mes naudojame slapukus, kad pagerintume svetainės veikimą  bei  palengvintume naudojimąsi. Norėdami sužinoti daugiau apie mūsų naudojamus slapukus, susipažinkite su mūsų Slapukų politika.

 

Kokie yra mūsų asmens duomenų rinkimo ir naudojimo tikslai?

 

Mes renkame ir naudojame jūsų asmens duomenis, kuriuos patys mums pateikiate arba kuriuos mes gauname iš kitų šaltinių, šiais pagrindiniais tikslais:

Identifikuoti ir sukurti paskyrą. Asmens tapatybės identifikavimo duomenys yra renkami ir apdorojami jūsų tapatybės nustatymo tikslais.

Suteikti jums konsultacijas, atsakyti į užklausas bei įvertinti jūsų poreikius.

Suteikti jums paslaugas (parduoti prekes) ir tinkamai įvykdyti sutartinius įsipareigojimus.

Atsakingai vykdyti teisės aktuose mums nustatytus įpareigojimus.

Vykdyti  kasdienius įsipareigojimus  ir ginti teisėtus interesus.

Spręsti  gedimus ir problemas, susijusias su mūsų produktais ir paslaugomis.

Užkirsti kelią piktnaudžiavimui mūsų siūlomais produktais ir paslaugomis. 

Pagerinti mūsų paslaugų ir prekių kokybę. Mes galime naudoti jūsų duomenis prašydami pateikti nuomonę ir atsiliepus apie mūsų teikiamas paslaugas ar produktus.

Siekiant išvengti sukčiavimo. Jei turime įtarimų dėl atlikto mokėjimo teisėtumo, mes galime paprašyti pateikti vartotojo tapatybės įrodymus. Tokiais atvejais mes saugome pateiktą informaciją tik tapatybės nustatymo tikslais ir šie duomenys ištrinami iš karto po to, kai ji patvirtinama.

Siųsti jums rinkodaros informaciją. Kad galėtume siųsti bendro tipo tiesioginės rinkodaros pasiūlymus, mes renkame ir naudojame jūsų vardą, pavardę, telefono numerį bei el. pašto adresą. Jei nesutinkate, kad jūsų asmens duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslams - nedelsiant apie tai informuokite.

Siekdami įgyvendinti lojalumo programas, naudojame duomenis apie sutartis ir kitas sąsajas su mumis, bei informaciją, kurią gauname, kai naudojatės mūsų paslaugomis ar perkate prekes.

Komunikacijos tikslais, siekiant atsakyti į jūsų klausimus dėl paslaugų ar prekių bei gauti jūsų atsiliepimus.

 

Kas suteikia mums teisę gauti  jūsų asmens duomenis ir jais naudotis?

Mes gauname  ir naudojame jūsų asmens duomenis, jeigu:

  • ketinate ar esate sudarę su mumis sutartį (pateikę užsakymą);

  • davėte sutikimą;

  • asmens duomenų tvarkymas galimas remiantis teisės aktais;

  • mūsų teisėtiems interesams apginti.

 

Kam mes teikiame jūsų asmens duomenis?

 

Mes galime teikti jūsų duomenis duomenų tvarkytojams, kurie atlieka mums tam tikrus darbus ar teikia mums paslaugas. Nei vienai iš šių trečiųjų šalių mes nesuteikiame teisės naudoti jūsų duomenis kitu tikslu, nei numatyta mūsų tarpusavio pasirašytose sutartyse. Šios šalys teikia mums mokėjimų rinkimo, prekių/paslaugų pristatymo  ar duomenų saugojimo paslaugas.

Jūsų duomenys gali būti perduodami: 

  • “RawPowders“ grupės įmonėms, filialams, struktūriniams padaliniams;

  • bankams, mokėjimų tinklams ir kitoms finansų įstaigoms ar  paslaugų teikėjams;

  • įmonėms, teikiančioms rinkodaros, renginių organizavimo ir susijusias paslaugas;

  • mūsų profesionaliems konsultantams, apskaitininkams ir auditoriams;

  • kurjerių  kompanijoms (tokioms kaip DPD, Venipak ar Bizzy Bee);

  • el. pašto ir rinkodaros automatizavimo platformai  „Omnisend“). Jūsų duomenys gali būti perduodami platformai remiantis jų  Privatumo politika.

Mes, siekdami tvarkyti šioje politikoje nurodytus asmens duomenis, galime pasitelkti ir kitus paslaugų teikėjus. Mes stengsimės  užtikrinti, kad paslaugų teikėjai laikytųsi  BDAR, įstatymų, šios Privatumo politikos  ir kitų teisės aktų reikalavimų. Santykiai tarp mūsų, kaip duomenų valdytojo, ir konkretaus duomenų tvarkytojo, išskyrus atvejus, kai tokius santykius numato įstatymai ar kiti teisės aktai, yra nustatyti rašytinėje sutartyje arba raštu nurodytose sąlygose.

Paprastai mes tvarkome ir saugome jūsų asmens duomenis Europos Sąjungos ar Europos Sąjungos ekonominės erdvės (ES / EEE) teritorijoje, tačiau mes galime perduoti jūsų asmens duomenis už ES / EEE ribų, pavyzdžiui, ten, kur to reikalauja atitinkamo susitarimo vykdymas. 

Mes taip pat galime atskleisti jūsų informaciją trečiosioms šalims: 

  • kai to reikalauja teisės aktai, teismų sprendimai, nutarimai ar nutartys bei  kiti teisėti teisėsaugos institucijų reikalavimai;

  • atsakant į teisėtas valstybės institucijų užklausas, taip pat siekiant užtikrinti  nacionalinį saugumą bei  įstatymų vykdymo reikalavimus; 

  • dėl verslo pardavimo, perdavimo, jungimo, bankroto, restruktūrizavimo ar kitokio reorganizavimo; 

  • ginant  mūsų arba trečiųjų šalių teises, teisėtus interesus ar turtą; 

  • saugant  pagrindinius  asmens interesus.

 

Ar mes renkame asmens duomenis iš nepilnamečių?

 

Ši svetainė ir mūsų paslaugos nėra skirtos asmenims iki 18 metų. Mes sąmoningai nerenkame ir neprašome informacijos iš nepilnamečių. Mes sąmoningai neleidžiame nepilnamečiams naudotis mūsų svetaine ar paslaugomis.

Jei manote, kad galime turėti informacijos apie nepilnametį asmenį, susisiekite su mumis naudodamiesi žemiau  pateikiama kontaktine informacija. Mes ištrinsime bet kokią informaciją kuri bus gauta iš nepilnamečių asmenų. 

 

Ar mes renkame specialiųjų kategorijų duomenis?

 

Mes nerenkame specialiųjų kategorijų duomenų, tokių kaip politinės pažiūros, religiniai ar filosofiniai įsitikinimai, rasinė ar etninė kilmė, genetiniai duomenys, biometriniai duomenys, sveikatos duomenys arba duomenys, susiję su seksualine orientacija.

Prašome neteikti mums specialiųjų kategorijų duomenų ir susisiekti su mumis naudodamiesi žemiau esančia kontaktine informacija, jei manote, kad mes galime turėti tokios informacijos. Mes turime teisę ištrinti bet kokią informaciją, kuri, mūsų manymu, gali turėti specialiųjų kategorijų duomenų.

 

Kaip ilgai mes saugome jūsų duomenis?

 

Jūsų duomenis mes saugome ne ilgiau, nei to reikia tikslams, kuriems jie buvo surinkti, pasiekti arba teisės aktuose nurodytą laiką. Kai jūsų asmens duomenys nebereikalingi, užtikriname, kad jie saugiai ištrinami.

Jei norite nutraukti  jūsų  asmens duomenų naudojimą, paprašykite ištrinti jūsų asmeninę paskyrą bei  asmeninę informaciją. 

Informuojame, kad žemiau nurodytais atvejais mes galime išsaugoti kai kuriuos jūsų asmens duomenis net ir ištrynę jūsų paskyrą:

  • tol, kol tai būtina mūsų teisėtiems verslo interesams;

  • kai tai būtina norint įvykdyti mūsų teisinius įsipareigojimus, pavyzdžiui, dėl mokesčių, teisinės atskaitomybės ar audito;

  • sprendžiant  ginčus;

  • vykdant  mūsų susitarimus.

 

Kaip mes saugome jūsų asmens duomenis?

 

Jūsų asmens duomenų saugumas mums yra labai svarbus. Siekdami apsaugoti jūsų asmens duomenis nuo neteisėtos prieigos, naudojimo ir atskleidimo, mes naudojame įvairias saugumo užtikrinimo technologijas ir procedūras. Mūsų partneriai  yra kruopščiai atrenkami, mes reikalaujame, kad jie taikytų tinkamas priemones, užtikrinančias konfidencialumą ir asmens duomenų apsaugą. 

Nepriklausomai nuo priemonių, kurių buvo imtasi norint apsaugoti jūsų asmeninę informaciją, mes negalime garantuoti absoliutaus saugumo. Informacijos perdavimo elektroniniu paštu ar mobiliuoju ryšiu saugumas kai kuriais atvejais negali būti užtikrintas dėl priežasčių, nepriklausančių nuo mūsų. Mes raginame jus nustatyti sudėtingą slaptažodį savo vartotojo paskyroje, kad niekas negalėtų pasiekti jūsų asmeninės informacijos, kurios atskleidimas gali padaryti jums didelę ar nepataisomą žalą.

 

Kokios yra  jūsų  teisės?

 

Gavę jūsų rašytinį prašymą, pateiksime jums informaciją apie mūsų saugomus jūsų asmens duomenis. Galite peržiūrėti, ištaisyti arba  ištrinti savo asmeninę informaciją prisijungę prie savo paskyros arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais. Mes atsakysime į jūsų užklausą per protingą  laiko tarpą, bet ne ilgiau nei per 30 dienų.

Jūs turite šias teises:

  • teisę prašyti suteikti jums prieigą prie jūsų asmens duomenų;

  • teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius ar neišsamius duomenis;

  • teisę sustabdyti  jūsų asmens duomenų tvarkymą, kol (jūsų prašymu) bus patikrintas jūsų asmens duomenų tvarkymo teisėtumas;

  • teisę reikalauti ištrinti asmens duomenis;

  • teisė nesutikti su duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą ir asmens duomenų tvarkymą  siekiant teisėtų mūsų interesų;

  • teisę prašyti perduoti savo asmens duomenis kitam duomenų valdytojui arba pateikti tiesiogiai jums patogiu formatu (taikoma asmens duomenims, kuriuos pateikėte patys ir kurie tvarkomi automatinėmis priemonėmis sutikimo pagrindu arba sudarant sutartį);

  • teisę atšaukti savo sutikimą nedarant jokios įtakos jūsų asmens duomenų naudojimui, kuris buvo atliktas iki sutikimo atšaukimo;

  • teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

 

Kaip jus galite pasinaudoti savo teisėmis?

 

Mes dedame visas pastangas, kad jus galėtumėte įgyvendinti savo teises ir atsakysime  į visus jūsų klausimus, kylančius dėl šios politikos ir jos nuostatų. Prašymą dėl aukščiau nurodytų teisių įgyvendinimo, taip pat skundus ar pranešimus (toliau - „Prašymas“) galite pateikti mums el. paštu support@rawpowders.com arba paštu, adresu Kęstučio g. 55-15, LT-44306 Kaunas. Į jūsų užklausą atsakysime ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo Prašymo gavimo dienos. Išimtiniais  atvejais, kai  reikia papildomo laiko, pranešdami jums, turime teisę pratęsti nurodytą terminą iki 60 (šešiasdešimties) kalendorinių dienų.

Mes atsisakysime patenkinti jūsų prašymą pateikdami pagrįstą atsakymą, jei bus nustatytos bet kokios BDAR ar kituose teisės aktuose nustatytos aplinkybės, pateikdami  atitinkamą rašytinį pranešimą.

 

Kokių asmens duomenų apsaugos principų mes laikomės?

 

Rinkdami ir naudodami mums patikėtus asmens duomenis, taip pat iš kitų šaltinių gautus asmens duomenis, mes laikomės šių principų:

  • jūsų asmens duomenys yra tvarkomi teisėtai, sąžiningai ir skaidriai (teisėtumo, sąžiningumo ir skaidrumo principas);

  • jūsų asmens duomenys yra renkami nustatytais aiškiais ir teisėtais tikslais ir nėra tvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu (tikslo ribojimo principas);

  • jūsų asmens duomenys yra renkami  tik tokie, kurie reikalingi atsižvelgiant į tikslus, kuriais jie yra tvarkomi (duomenų minimizavimo principas);

  • tvarkomi asmens duomenys yra tikslūs ir prireikus atnaujinami (tikslumo principas);

  • jūsų asmens duomenys yra saugomi tokia forma, kuri leidžia identifikuoti duomenų subjektus ne ilgiau, nei tai būtina atsižvelgiant į tikslus, kuriais duomenys tvarkomi (saugojimo ribojimo principas);

  • jūsų asmens duomenys yra tvarkomi taip, kad atitinkamų techninių ar organizacinių priemonių taikymas užtikrintų tinkamą asmens duomenų saugumą, įskaitant apsaugą nuo neteisėto duomenų tvarkymo ar neteisėto duomenų apdorojimo ir nuo atsitiktinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo (vientisumo ir konfidencialumo principas).

 

Mūsų įsipareigojimai

 

Rinkdami ir naudodami mums patikėtus bei iš kitų šaltinių gautus jūsų asmens duomenis, mes įsipareigojame:

  • jūsų asmens duomenis tvarkyti tik aiškiais ir teisėtais tikslais;

  • susilaikyti nuo jūsų asmens duomenų tvarkymo kitais nei šioje politikoje nurodytais tikslais, nebent atitinkami teisės aktai nustato kitaip;

  • tvarkyti jūsų  asmens duomenis teisėtai, tiksliai, skaidriai ir taip, kad būtų užtikrintas tvarkomų asmens duomenų tikslumas, tapatumas ir saugumas;

  • užtikrinti, kad nereikalingi asmens duomenys nebūtų tvarkomi;

  • tvarkyti jūsų  asmens duomenis ne ilgiau, nei tai būtina tikslams, kuriais tvarkomi asmens duomenys, siekti;

  • užtikrinti  šioje politikoje nustatytų principų laikymąsi;

  • vykdyti kitas pareigas, kylančias iš teisės aktų.

 

Privatumo politikos galiojimo pabaiga ir pakeitimai

 

Ši politika įsigaliojo 2020 m. lapkričio 3 d. Jei keisime savo privatumo politiką ir procedūras, skelbsime tuos pakeitimus, kad žinotume, kokią informaciją renkame, kaip ją naudojame ir kokiomis aplinkybėmis galime ją atskleisti. 

Šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie paskelbiami šiame puslapyje. 

Esmingai keisdami politiką, atnaujinsime „įsigaliojimo datą“ šio puslapio viršuje, taip pat apie pakeitimus galime pranešti el. paštu ar kitu pranešimu, paskelbtu šioje svetainėje arba jūsų paskyroje. 

 

UAB "Sporto Inovacijos" 

Registracijos kodas: 303326709

PVM: LT100009276913

Adresas: Kęstučio g. 55-15, LT-44306 Kaunas

Tel .: +441473927773  

El. Paštas: support@rawpowders.com

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje. Jeigu norite gauti pranešimą vos pasirodžius produktui prekyboje, palikite savo el. pašto adresą.

Vardas
El. paštas
Komentaras